Pobočka
Praha, Brno,
Bratislava
Obor
Hotelnictví, cestovní ruch
a marketing
Forma
Prezenční, Kombinovaná
a Distanční
Školné
Od 30 900 Kč
za semestr

Proč studovat toto zaměření?
Studujte zaměření, které vám poskytne hluboké znalosti o ekonomických principech a fungování podniků v gastronomických službách – od hotelů a hotelových řetězců až po další ubytovací zařízení. Naučíte se efektivně spravovat rezervační systémy, řídit administrativu hotelů a restaurací a osvojíte si zásady správné manipulace s potravinami. Připravte se na klíčové manažerské pozice v hotelnictví, gastronomii, lázeňství a wellness sektoru.

Kde se může absolvent zaměření uplatnit?
PROFILOVÉ PŘEDMĚTY
Netradiční suroviny v gastronomii
Úvod do gastronomie
Racionální výživa
Gastronomický turismus v regionech Evropy
Putování za sýry
UPLATNĚNÍ ABSOLVENTŮ
F&B manager
Event manager v gastronomii
Manažer restaurace
Food stylist
Sommelier
Výhody studia na UCP
Co Vás čeká během studia?
Poslechněte si, co říká Ing. Jiří Zelený, odborný asistent a sommelier na katedře hotelnictví.
Jaký je názor studentů?
Naší nejlepší reklamou jsou spokojení studenti.